Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Pianoles Amersfoort Frank Oppedijk Pianoles Contact 

Frank Oppedijk

TELEFOON06-17428006EMAILfrankoppedijk@hotmail.com

UW DOCENT: FRANK OPPEDIJK

Hieronder vindt u filmpjes van Frank als pianist!

Met 'De Zandtovenaar'

Met de wereldkampioen kunstfluiten

Het Concertgebouw - Spiegelzaal

Met het Artonis Pianotrio

Als u de filmpjes op uw computer niet te zien krijgt, kunt u ook op de titels van de filmpjes klikken om deze te bekijken.

Pianoles op maat voor kinderen en volwassenen van alle niveaus. Centraal in Amersfoort, les van gediplomeerd en ervaren docent!

PIANOLES

VRAAG NU EEN GRATIS PROEFLES AAN!

OpleidingFrank begon met pianospelen toen hij 6 jaar oud was. Na zijn middelbare school studeerde hij klassiek piano aan het Koninklijk Conservatorium van Den Haag. Eerst bij Ellen Corver, daarna bij de beroemde pianist Naum Grubert. Frank studeerde in Den Haag ook pianomethodiek en sloot deze methodiekopleiding cum laude af. DocentFrank beschikt over bijna 15 jaar ervaring als pianodocent. Hij gaf individuele lessen aan mensen van alle leeftijden en niveaus, onder andere aan kinderen in de leeftijd van 6-7 op het Conservatorium in Den Haag. Pianist en ondernemerAls pianist won Frank (eerste) prijzen op verschillende concoursen en trad op in zalen als het Concertgebouw, De Doelen en Vredenburg. Ook speelde hij meerdere malen live voor Radio 4. Frank is de oprichter en zowel artistiek als zakelijk leider van Concertserie Verrassend Klassiek in Amersfoort. Daarnaast is hij prijswinnend componist. Hij werkte samen met allerlei soorten kunstenaars, van de wereldkampioen kunstfluiten en 'De Zandtovenaar' tot een geurkunstenaar en de Nederlandse tapdanser Peter Kuit. Frank treedt regelmatig op, tegenwoordig vooral met het Artonis Pianotrio.